Not tonight honey, wait 'til I'm a size 6. ~Susan Reinhardt


Goro, an Arsenal fan once said that he wants Torres for his team. He's not the only one. Few more others. Yang saya pelik nyer kenapa lah dia orang nih tak pernah cakap, "Saya mahu Rafa awak"... doesnt that make sense at all???!!! Bukan Sebab Rafa ke we had Torres in our team? Bayangkan if he's ur manager? We won 6-0 yesterday against Derby and still, Rafa? He still keep his ground. What a humble man. Anyway, it is still start of the season and being in the top position doesnt mean we can stay that way until the end of the season... i sure wish it stays that way. Amennnnnn.... Amen. Hehe... So 4 down, 34 more to go... yeayyyyyy...

Comments

Khairold Safri said…
enjoy it while you can.. hehe
- G O R O - said…
Ehem2..

Torres ini sudah menjadi pujaan ku semenjak aku bermain Championship Manager lagi 4 tahun lepas.

Rafa.. Brilliant man.

Sangat berbeza dgn Houllier.

Tapi Voronin itu sgt hebat..
Setiap kali main score atau assist.
- G O R O - said…
Byk manager aper mahu Torres..

Cumanya Mahal sgt..
Kalau kelab accept pun. torres lum confirm mahu accept lagi.
mungkin torres ker liver sebab rafa kan Spanish guy.. Torres pun sama.. senang kerja sekali org sekampung nie.Patu liver punya bajet besar kedua selepas manyoo the loser.
Nezjoe said…
before the game
i told goro torres will score a hatrick
adus
kurang satu gol
hahaha

my prediction never been wrong..
cuma sipi sikit aja!

and yes..i'd admired torres since he was in atletico madrid
and masa main CM4 memang susah nak mati beli mamat ni
seingat i la
bacin said…
aku tahu kau akan tulis "it is still start of the season" hihihi.. tak kisah la.. janji dapat duduk kat atas..

make sure jangan kasi itu SETAN duduk dekat sana ok. team lain kira ok la.. but not the SETAN :p
butaseni said…
kalau tak silap saya, team yg di tangga teratas tu baru first merasa di puncak liga kan?hehehe takpelah at lease diorang dapat rasa juga what its feel to be on top walau pun sekejap.nanti team yang no6 tu pintas kejap je heheheh
peace........:D

Popular Posts