No more after this...

DSC03486
Hampeh betul. First time pakai skirt to the office and ada orang boleh ketawakan aku????!!!! Starting tomorrow i'm going back to wearing pants again. Sigh... sedih camnih.. patutlah yang jual nasi lemak pun tengok aku macam heran je.. huhu.

Comments

Nezjoe said…
lorr
ignore je those idiot tu
as long as you comfortable dgn apa yg u pakai, pakai je!
famil said…
ok what?

people need time to adjust seing 'new' you lah :)
krunner said…
Don't worry about the other people. They will get used to it. Wear whatever you feel comfortable. I wore sneakers for 6 years until too many bosses complained about it.
Mak Su said…
apsal depa ketawa? santek aperrr
gravtkills said…
whats wrong with the skirt?
bola2api said…
nice skirt ler.. sexy..

tapi apsal amik gambar terkangkang??? hahahha... :P
- G O R O - said…
Pakai jer la. Aper mau ikut orang..
Ini negara demokrasi...
PrincessRen said…
nezjoe : hehe thx... but i'm back to wearing my jeans tq :P

famil : hahahhhaha.. obviously it seems like ppl are hard to adjust at the moment..

krunner : oklaaaa.. i'm back to wat i'm conmfortable wearing. jeans...

maksu : mmg cantek.. org yg memakai nyer je tak pernah pakai skirt.. hahahaa.. see aku sendiri pun terketawa.

gravtkills : nothing wrong with teh skirt. its the person whos wearing it look awkward.. haha

bola2api : bab kangkang uh dah automatic lah aini :P hahahaahha.. tanya lagi soklan bangang.

-goro- : hehe .. oklah.. but i;m back to wearing pants
petitemeehoon said…
beb, kena pakai pendek lagi kot, hihi
Wendy said…
mary: for the 1st time, biar dierang ketawa. try pakai skirt pendek sket...it will look much more nicer on u. i started wearing skirt since last year november...since then i dah beli banyak skirt...and seldom buy pants now. :) skirt more cooling ma...hahaha
petitemeehoon said…
intan, good excuse to buy skirts now coz hips getting bigger, pakai pants tak muat plak, hahaha
PrincessRen said…
petite : hehe memang pun. hahahahaa.. psal kornag sumer nak aku pakai skirt pendek nih? haha

wendy : hehe ok lah. kita nih sama je yek.. haha

petite : sempat lagi tuh .. hahaha...
PrincessRen said…
petite : oit blog ON kan balik lah woi.. aku every morning bukak baca..
kamarul said…
diorg gelak pasal jeles tuh...
bacin said…
hahaha.. skirt senang bukak!! senang nak buat kerja :p
PrincessRen said…
kamarul : taklah.. psal i look weird .. hahaha.. sendiri pun admit.

bacin : amboi. amboi. amboi. bukan main lagi.. hahahaaha.. mcm ada experience je.. haahaha

Popular Posts