De good Old 80s

Browsing some videos on youtube, i found some series yang i tak pernah miss masa zaman kanak2 dulu. Classics. Will do the Lumut report after i got some pics from Aini. Aini, mana u? hehe... sabar yek ppl. What can i say about the liv vs arsenal game? oh well. Revenge at Anfield. YNWA as always and hope for the best. haha... Here are few tv series that i used to like and still is (kalau ada dvd mesti beli nih) :


Greatest American Hero

Fall Guy

Baywatch

21 Jump Street

Pendidikan seks

Jayman
bertanya kepada bapanya...

jayman : pak, betul ke make love tu best?

bapak : haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

jayman
: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?

bapak : kalo kamu korek
hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

jayman : tapi kenapa
org pompuan tak suka diperkosa?

bapak : kalo kamu jalan2, tetiba ada org
nak korek hidung kamu...kamu suka tak?!

jayman : betul ke tak boleh buat
tu masa datang bulan?

bapak : kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek
jugak ke?!

jayman : kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

bapak : kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

jayman : waaahhh... bapak ni pandailah!

Email from Mejar Kalam... kelakar siot!!!


Comments

bola2api said…
21 jump street best..

my favs are Nightmare on Elm Street n Twilight Zone.. and the Alfred Hitchcock horror dramas.. scary..
Gravt Kills said…
believe it or not i am walkin on air...

Popular Posts