Happy Raya to all

It's raya and u know that it's almost end of the year. Reflecting on what u hv done the whole year. New year. New resolutions. Don't u feel like u live in a circle? bende yang sama je year in year out? Is this life???!!! hehe...

okie don't wanna spoil the fun. Wanna wish all and your family a blessed Raya and may this season bring joy and laughter and don't forget the unfortunate ones :) Tengah cari lagu raya nak letak kat sini, i terjumpa this really old clip of sudirman back in 1984... ingat balik.. dia nih memang the most creative Malaysian entertainer of all time after P.Ramlee of course...

Comments

Fadzli said…
Hey you,Selamat Hari Raya to you altho u tak celebrate.Drive safely.
Dancing Ciken said…
maryyy, mai datang raya rumah aku, ada sket2 lagi serdak biskut raya, hahaha

nanti krismes, aku nak present bley?
butaseni said…
slamat hari raya,
walau pun kita musuh dalam EPL tapi 0-0 ek hhehehehe
The Editor said…
Happy Belated Befday ;-)
Dancing Ciken said…
rendang dah jadi serunding deknons. helo helo update pls?
Mak Su said…
nampaknyer memang in circle, cuma situasinya mungkin ada skit berbeza pada setiap tahun
PURPLE.EYEZ said…
THANKS FOR YOUR HARI RAYA GREETINGS.
ALSO WISHING YOU A VERY HAPPY BELATED BIRTHDAY LIBRA GIRL!!
WISH YOU LOVE & HAPPINESS ALWAYS!!

~Libra purpz~

Popular Posts