Would she believe me...

... if i tell her who she is now? what she had achieved in life? all the things going on in her life? will she be able to accept the things that i tell her? sigh... asyik terpikir jer kalu ada time machine, which time i would like to go back to... most probably masa form 4 kot. yeah, that's right... i just want to be with my family again, all of us there. argghhhh.. tgh tension.

p/s: i have this feelings that Liverpool going to win the Premier League this season. woohoo... and the Champion League as well... paling terok pun, they will win something this coming season, at least 1 cup. YNWA...

Comments

ajeep said…
wah... comelnya.... itu seluar bell bottom ke?
khairold said…
yeah.. the league cup
gazard said…
Yee, is this the young you? Cute!
Anonymous said…
*** tak tau la, tp baca je la.


pd sesape yg suka nk baca kisah dato k ngan siti.. ni ada cite lg, mayb
korang pernah baca kot... ntah ye ntah tidak, hanya tuhan je yg tau.....


mcm2 versi pasal ct ngan dato' k ni...cher baca yang ni plak
apa lah kan... dia yg nak kahwin, kita yg but speculations. but let me tell you the storyla.. kesian tgk korang2 ni buat speculation...

Minah ni mmg nak kawin ngan Dato' K. Before this Si Fazley ni pun dah 2 kali family dia gi risik Siti, but Siti mmg x sukakan dia. Masa family siti gi raya rumah dia, mati2 dia xnak pegi. Org tak suka jgn dipaksa. Dia suka org tua. Matured la kononnya. Parents Siti plak mmg sukakan si Fazley ni, kiranya sepadan la ngan anak dia yg muda. (infomer from Sham Kamikaze).

Siti mula kenal Dato' K masa tgh stage nak buat filem pasal Siti
Remember that dia supposed berlakon satu filem.. last yr kot.. ha.. inilah masanya. Director utk filem patutnya Ahmad Idham. Dato' K is the financier for this filming projects. Masa tgh proses2 nak reccee kg Siti, know her family background, Dato' K ngan Idham went to kg siti. Masa ke kg siti gak yg diaorg jumpa bapak siti and mintak approval utk siti berlakon. Yelah, budak baik... ikut ckp mak bapak. Lepas tu, ada one time, family Siti (whole family tau, bapak, amak, adik beradik, termasuk Ahmad Idham & wife)
went for a dinner at Dato' K's house. Jgn tak tahu, masa ni Dato' K x divorce lagi ngan wife dia. Semua berfamily2. Masa ni, father Siti dah approved dah dia berlakon, but apakan daya.. pada masa ni jugak berdepan2 keluarga ni Dato' K dah mula pandang2, jeling kat Siti... FYI, wife Dato K mmg suka giler kat Siti ni.. but dia mana tahu laki dia ada syok kat minah tu...

Benda ni berlanjutan sampai Siti ke London. Dato' pun pegi. Masa ni xde sapa tahu pasal kidah syok2 ni even her family. I think it started from there la kot. After her father got to know pasal kisah cinta ni, her father was fuming mad. Pada dia, he trusted Dato' K, bagi approval berlakon but si Dato' ni dok ngurat anak dia. Ini balasan kepercayaan dia.. Anak dia pun dok main2 balas sms kat si Dato' ni. Sama2 miang. Now i think her father cannot say anything dah kot. Cinta mana boleh dipaksa2 beb... so.. itulah
yg terjadik sekarang. Yes, they are getting married. Dato' K & Siti. August la kot... Xde kena mengena pegi sbb si Fazley. I dont know la if dia org tu ada relation plak. (infomer kawan dato' k la)

For me, aku takde hal la diaorg kawin, just kesian kat wife Dato' K je. Si Siti plak sanggup plak tu. Tu yg x sangka... apa xnye, kau pegi rumah org tu, makan sama2.. tiba2 tu ambik laki dia. Well, that's not nice.... anyway, it's just my personal comment..
dSaint said…
thats like something from the 70s sial. hahaha... u sure u not lying abt your age ah? :P
Me too... I think liverpool gonna win this season!
Arief Shah. said…
Haaahaha....life is full of surprises.

Take care.
Gravt Kills said…
liverpool? u serious ah?
PrincessRen said…
ajeep : tima kacih.. hahah.. masa kecik je comel.. besar mcm aper ntah.. tak taulah seluar aper tuh. kita masa kecik pakai je apa yg parents suruh :)

khairold : weh ko takut tak... the gunners ada chance ke this season..

gazard : yeah that's me all right ...

anonymous : sigh. .nak buat camner... 3 minggu lagi Siti dah nak kahwin :( i wish it's fadzley tho...

dsaint : hahah. now u know. i never lied about my age. LOL

dv : YNWA

arief : yes it is. life is like a box of chocolate. you never know what u gonna get...

gravt : u think i;m not serious ar? of course i'm dead serious. hahah...

Popular Posts