Anak siapakah ini?


This cute girl singing Anuar Zain's Sesucinya Cintamu is all over the net. It was even featured in some European's tv show, believing that the girl is from Korea because of the big, round eyes. Tapi it's so obvious she's Malaysian since she sings the malay songs. So, kalau sesapa yang mengandung tuh, make sure u letak music headphone kat atas perut and nescaya, akan keluar anak camnih.. hehe.. (thx fadzli for the video).

Comments

che'fara said…
what? the girl from korea? like hello org org europe.ini nak marah neh. budak tuh org mesia.org mesia bijak pandai nyanyi depa kata org korea.ini tidak adil!hmphh!

emo byk sket hari neh.
PrincessRen said…
che'fara : byk2 kan bersabar lah yek. biasalah derang nih.. org lawa/cute jer mesti derang habaq org korea. hampeh betul. ada org jugak kata budak nih org indon tapi mmg sah org mesia sbb dah nyanyi lagu anuar zain. ish kalu i ada buat program tv, i'll name it "Kill your curiosity" something like "You Ask For It" and i'll find this kids and all mystery solved.
Fadzli said…
Hey hey, finally posted the clip..Never fails to make me smile..
sumpit said…
yup, last i checked, one of the copies of tht same video had more than 700 comments on it, i also left a comment, siap bg link to the original song-nak explain la tht she is a malaysian singing a malaysian song....
tp it seems like video tu has been removed.

tp comment2 kat situ mmg mcm nak gaduh2, malaysians kata budak tu malaysian (sbb mmg pun), indon pun claim gak, philipinos pon made their claim...tp westerners ingat she's either korean, or chinese....aparaaaa...

http://www.youtube.com/results?search=cute+lil+gal&search_type=search_videos&search=Search
PrincessRen said…
Et, i tried to search for the video with the 700 comments, tak jumpalaaa.. mana u dpt tgk nih? oh has been removed? wat a bummer. tak senang kot derang tgk budak cute cantik kat negeri org lain? hampeh...

Popular Posts