Selamat Hari Raya Aidilfitri


weh. Selamat Hari Raya korang sumer. Bestnyer dapat balik kampung, kan? Nanti korang raya, jangan lupa insan yang akan mungkin akan bekerja juga pada hari raya nanti .. anyway, drive safely okay. Please send my regards and Raya wishes to your family. and i would like to take this opportunity to minta maaf dari hujung rambut sampai ke hujung kaki sebab sometimes i buat lawak yang mungkin ada mengguris hati. Tapi korang ketawa jugak, so i think it should be okay atau kata-kata yang menyakitkan hati.. sorry again. So see you guys when you're back here, okay... maybe i'll see you guys during somebody's open house ... yeay.. makang.. haha. erm, sorry takdek lawak. penat i cari lawak raya. macam takdek laaa...

Comments

Thanks for the wishes Mary :)

Weh, kalau ko buat lawak, kalau lawak, aku gelak apa. Kalau tak lawak aku cakap tak lawak, lepas tu aku plak buat lawak supaya keadaan akan senantiasa berada dalam keadaan lawak :)

Tapi adakah kau menggunakan Temulawak?

Popular Posts